Het oosten van Canada leent zich uitstekend voor een rondreis, zowel een individuele auto- of camperrondreis of een op maat gemaakte rondreis. Mensen die van zowel grote steden als natuur houden, kunnen hun hart ophalen in Oost Canada.

Rondreis Oost Canada

Het prachtige Newfoundland is een walhalla voor natuurliefhebbers. Spot walvissen in de Bay of Fundy, ontdekt de oudste stad van Canada: hoofdstad St. John’s of maakt schitterende foto’s van de vissersdorpjes met eigenzinnige felgekleurde houten huizen aan de rotsachtige kust. Vergeet niet de twee nationale parken te bezoeken. Terra Nova National Park en Gros Morne National Park zitten vol met bruine beren, zeeleeuwen en walvissen.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Rondreizen door het oosten van Canada

In het oosten van Canada ligt ook metropool Toronto met veel hoge gebouwen, uitgestrekte parken en leuke winkels. Bezoek Chinatown met Chinese shops en restaurants, neem de lift naar de hoogste verdieping van de CN Tower, bewonder de kunst in de artistieke Queen Street, snuif historie op in het Royal Ontario Museum en ontdek verschillende culturen in de culturele wijk Kensington Market. En dit is nog maar een kleine greep uit de excursies en bezienswaardigheden die je kunt doen of beleven in deze hippe stad.

Niagara Falls

De bekende Niagara watervallen zijn ook te zien vanaf de Canadese kant. De Niagara Falls lopen vanuit Amerika tot Lake Ontario en vormen de natuurlijke grens tussen Ontario en New York. Het spectaculair vallend water, kunt u ook vanaf observatieposten bekijken. Via de ondergrondse tunnel kunt u daar komen. Dan heeft u het gevoel dat u middenin het vallend water staat!

Meer informatie over Canada rondreizen en vakanties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *